Tilbehør

 
 
Der findes efterhånden en del tilbehør man kan få til sine e-cigaretter, men fælles for dem alle, er at de består af et batteri, og en clearomizer med lidt E juice i, som i bund og grund er hvad der skal til for at dampe fra sin E cigaret.
 
Batterier holder desværre ikke forevigt, selvom vi kun sælger kvalitetsbatterier med ekstra indbygget beskyttelse mod kortslutning, m.v. så derfor er du nødt til indimellem at udskifte det fra tid til anden.
Typisk findes batterier i forskellige Mah, hvilket betyder hvor meget strøm de kan indeholde inden de skal oplades igen.
Hos myecig sælger vi batterier i følgende størrelse til din Ego Standard ecigaret:

350mah
650mah
1100mah
1300mah
1500mah
2200mah

Nogle af ovenstående batterier findes desuden med indbygget fingerskrue i bunden hvor du kan justere volt (Twist batteri) hvilket betyder du kan skrue op og ned for den mængde strøm batteriet sender til din clearomizer, som i sidste ende betyder du selv bestemmer hvor damp og smag du vil have når du tager et hvæs.
 
 
Clearomizeren eller som de også kaldes: mizers, brændehoved, atomizer, cartomizer, osv, er den del der laver selve dampen og giver dig smagen af den e juice du har hældt i. En clearomizer er en sliddel som typsik skal udskiftes hver 3-4 uge, alt efter dit rygemønster, og hvor meget du damper.
Forskellen på de billige typer du kan købe på nettet og vores clearomizers, er at de giver en langt bedre smag, er 100% tætte, og ikke flækker i bunden da de er lavet af kvalitets materialer.
Viser 1-24 af 35 element(er)

Du skal være over 18 år for at handle på Ecigaret Land.

Er du ikke 18 år skal du trykke her