E juice / E væsker


Vi tilbyder 2 forskellige typer E-juice: Færdigblandet & Shake 'n' Vape.

Færdigblandet e-juice med nikotin må kun sælges i 10ml flasker, ifølge loven.

For at omgås dette sælger man så store flasker Shake 'n' Vape (op til 120ml) uden nikotin, hvor der er plads til ekstra nikotin baser i.
På den måde ender man med en stor flaske e-juice med nikotin, på lovlig vis, når det er blandet sammen. 

Ulempen ved dette er dog, at man typisk kun kan blande dem i mindre nikotin styrker, typisk op til 6mg, og at en del er 30pg/70vg som typisk bruges i de lidt større sub-ohm modeller. Men brug søgefunktionen til venstre for at finde lige din e-juice. Der er rigtigt mange varianter og mærker at vælge imellem, og også nogle der kan blandes i helt op til 12mg. F.eks Got Five serien

Men det er supernemt og alle kan finde ud af at blande Shake 'n' Vape sammen. Bare tag proppen af den store flaske e-væske, og hæld nikotin base(erne) i. Ryst, og den er klar til brug :-)

Hvad med VG & PG?

Til de mindre modeller, der giver damp som en normal cigaret, f.eks eGo AIO bør man bruge en 50pg/50vg blanding.
Til de store modeller(Sub-ohm) der giver store dampskyer, bør man bruge 30pg/70vg eller endnu højere vg som f.eks 20pg/80vg.

Det er dog kun en tommefinger regel. Man kan godt bruge f.eks 50pg/50vg i de større modeller, men man kan dog risikere at der i ny og næ ryger en lille dråbe e-væske ud af airflow. Bruger du en for tyk væske (30pg/70vg) på de små modeller kan man risikiere ind imellem at få en brændt smag hvis man damper hurtigt efter hinanden. Så det er bare at eksperimentere lidt.

Viser 1-24 af 45 element(er)

Du skal være over 18 år for at handle på Ecigaret Land.