Handelsbetingelser

Privat oplysninger:

Vi er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger. Denne fortrolighedserklæring oplyser, hvilke oplysninger vi indsamler om dig, når du besøger vores butik og beskriver, hvordan vi bruger disse oplysninger. Vores politik er at holde de personlige oplysninger, vi modtager fra vores website helt fortroligt og anvendes udelukkende til internt brug. Vi deler ikke dine personlige oplysninger med andre parter.


Indsamling af dine personlige oplysninger:

De personlige oplysninger, vi indsamler, kan omfatte dit navn, titel, virksomhed eller organisationens navn, e-mail, telefon. Vi kan indsamle visse oplysninger om dit besøg, såsom type browser du bruger, dato og tidspunkt du får adgang til websitet; de sider, du adgang samtidig på websitet og internet-adressen på det websted, hvorfra du har direkte tilknytning til vores Websted. Disse oplysninger bruges til at hjælpe med at forbedre og administrere hjemmesiden.

 

Intet salg til personer under 18 år:

Ifølge den danske lov, er det ikke tilladt at sælge ecigaret relaterede produkter til personer under 18år.


Fortrydelsesret:

Du kan uden begrundelse fortryde den indgåede aftale inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer.Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger, vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du vil fortryde den indgående aftale. Vi gennemfører tilbagebetalingen uden tillæg af gebyrer og med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved dit køb, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur. Har du allerede modtaget varerne, skal du sende dem retur til Ecigaretland uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om, at du vil udnytte din fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Det er vigtigt, at forsendelsen forsynes med porto, som du selv skal betale. Du hæfter for en eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Det er ikke muligt at returnere e-væsker, aromaer, baser, samt ecigaretter der har været påfyldt væske.


Beskrivelser:

Billeder og beskrivelser på ecigaretland.dk er en guide til stilen og udseendet af vores produkter. Vi forsøger at gøre dem så nøjagtige som muligt, men vi kan ikke holdes ansvarlig for mindre forskelle.

Betaling:

Ecigaretland.dk modtager betaling med Visa, Mastercard, Dankort og Paypal. Betaling vil først blive trukket på din konto, når din ordre afsendes. 

Levering:

Alle ordrer bestilt inden kl.15.30 på hverdage sendes samme dag med valgt levering. Leveringstiden er typisk 1-3 hverdage.


Reklamationsret:

Alle vores produkter (på nær lader) kommer med 28 dages garanti. Laderen kommer med 12 måneders garanti. Selvom produkterne er lavet af højeste kvalitet, kan der forekomme fejl og slitage over en periode, især ved hyppigt brug. Livstiden på clearomizers er typisk op til 30 dage, og batterier omkring 2-3 måneder. Hvis du har en formodning om, at der er noget i vejen med dit produkt, bedes du venligst kontakte os hurtigst muligt.Ecigaretland.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendlse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, dårlig vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Ecigaretland.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder ecigaretland.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.


Brug af dine personlige oplysninger:

De personlige oplysninger, der indsamles på dette site vil blive brugt til at yde de tjenester, du har anmodet om. Vi kan anvende dine personlige oplysninger til at give dig vigtige oplysninger om det produkt eller den tjeneste, du bruger, herunder kritiske opdateringer og anmeldelser.


Kreditkort oplysninger:

Vi indsamler ikke eller gemmer dine kreditkort oplysninger på Ecigaretland.dk.
Ecigaretland.dk er ejet af Betrendy APS, Ringstedvej 73, 4000 Roskilde

Du skal være over 18 år for at handle på Ecigaret Land.

Er du ikke 18 år skal du trykke her