Hvorfor Supreme er populær

MyEcig Supreme er vores mest solgte E-cigaret. Den er rigtig begyndervenlig, og kommer selvfølgelig klar til brug hvis du bestiller et MyEcig startsæt. Det eneste du skal gøre når du modtager kittet, er at fylde e-juice på clearomizeren. Så er den klar til brug.

MyEcig Supreme kommer med fuldautomatiske batterier, hvilket betyder du ikke har nogen knap på siden af batteriet du skal trykke ned hver gang du skal dampe. Inde i batteriet sidder der en lille føler der automatisk registerer når du damper, og tænder og slukker selv batteriet for hvert hvæs du tager.

Supreme startsættet kommer desuden med 650mah batterier, hvilket typisk er nok strøm til en hel dag hvis du damper hvad der svarer til ca. 15-20 normale cigaretter. Ryger du mere end det kan man også købe 1100mah batterier hvilket typisk svarer til ca. 25-30 cigaretter om dagen.

Til Supreme følger der med start kittet en type CE4 clearomizers. Det er en lille tank der kan indeholde 1.6ml ryge væske.

Man kan desuden få cartomizere til den. I cartomizeren er der pakket med en slags vat der suger ejuicen til sig, og det har den fordel den kan indeholde ca. 3 ml ryge væske. Ulempen er så bare at den ikke er gennemsigtig så man kan se hvor meget ejuice der er tilbage, men det finder man selv hurtigt ud af da den begynder at give lidt mindre damp når den er ved at være tom.

Det sidste nye der er kommet til denne model er en slags Evod clearomizer. Denne model kan også indeholde 1.6ml ryge væske, men har den fordel at man kan udskifte brænderen i den. Så istedet for at udskifte hele clearomizeren når den er slidt ned, som man gær det med CE4 og cartomizeren, behøver man blot her at udskifte en lille brlnder inde i Evod. Det tager få sekunder, og er i længden lidt billigere.

En anden fordel med Evod, er at man kan vælge forskellige typer brændere til den på forskllige Ohm. Nogle kan producere mere damp end andre, så man selv har helt styr på hvad man ønsker mest af sin e-cigaret. Meget damp og meget smag, eller mindre damp og mindre smag. Jo lavere oHm, jo mere damp og smag.

Man kan desuden få masser af forskellige typer design på batteriet i forskellige farver og mønstre i vores e-cigaret butik i Roskilde.

Der sælges ikke til personer under 18 år.