At stoppe rygningen

Det kan være svært at kvitte sine smøger. At ryge har længe været en fast vane hos mange folk, og efterhånden bliver det også betegnet så negativt, at man let kan kalde det for en last. En last, som mange gerne vil slippe for, men som de ikke har modet, tålmodigheden eller viljen til at føre ud i livet. Mange har prøvet på det, men rigtig mange er også faldet tilbage til tobakken, og de kommer aldrig videre. Men med en elektronisk cigaret kan du faktisk få et tobaksstop, og stadig formå at få passet rygetrangen.

Og ikke nok med at du med en elektronisk cigaret slipper for at få tobaksrøg ned i lungerne. Nej, du kan også selv få lov til at bestemme, hvad den nye tobaksrøg, som bliver erstattet med damp, skal smage af. Den kan du ved hjælp af den såkaldte e-væske, som man fylder på sin elektroniske cigaret. Dermed kan man selv være herre over, hvad ens smøger skal smage af. Og du er samtidig ikke længere afhængig af, at cigaretfabrikanterne laver lige præcis de smøger, som du godt kan lide. Nu bestemmer du selv, hvilken smag dine cigaretter skal have.

Når du har købt din ejuice, og du har valgt hvilken smag, din elektroniske cigaret skal have, så er du ikke afhængig af at beholde den smag på din e-cigaret. Når eller hvis du skulle blive træt af at dampen hele tiden smager af det samme, så kan du blot købe dig en ny e-juice med en anden smag og sætte den på din e-cigaret. Dermed har du altså mulighed for hele tiden at kunne vælge og vrage mellem de forskellige smage, der nu engang findes på markedet. Og tror mig, der er ikke kun få valgmuligheder.

Du er ikke længere nødsaget til kun at kunne vælge mellem mentol eller ikke mentol smøger. Nu kan du få din nye cigaret til at smage af lakrids, Fantasy eller sågar cola, hvis det skulle være i din interesse. Valgmulighederne blandt e-væske er enorme, og der findes efterhånden ikke nogen ende på alle de smage, som du kan købe til din e-cigaret. Sådan noget som frugtsmage, som man efterhånden kender det fra vandpiberne, findes der selvfølgelig et hav af. Derudover er der også mange forskellige drikkevarer, man har kopieret smagen fra, og forsøgt at få e-væsken til at smage ligeså. Det kan fx ses på de tidligere omtalte cola- og cappuccinosmage.

Så hvis du overvejer at skifte den normale smøg ud med en elektronisk cigaret, så kan det kun anbefales at udforske og eksperimentere lidt med de mange forskellige e-væsker, som du har mulighed for at prøve. Og da en e-væske ikke koster særlig meget, så skal du heller ikke være bange for at købe få forskellige smage i starten, da du, uden yderligere store omkostninger, let kan købe nye e-væsker med nye smage. En e-væske sælges nemlig separat, og dermed kan du håndplukke lige netop de e-væsker, som du gerne vil have.  

Der sælges ikke til personer under 18 år.