4 GODE GRUNDE TIL AT DU SKAL SKIFTE TIL EN ECIGARET

Snart er der formodentlig ikke mange af os danskere, som ikke kan nikke genkendende til ordet e-cig, der efterhånden har været inspirationen til mange samtaler og diskussioner i både den danske politiske debat, men også i den almindelige hverdagssnak. Og hvis du er en af de personer, som har hørt om den elektroniske cigaret, ryge væske, osv. men som ikke helt er overbevist om at skifte den rigtige cigaret ud med en e-cig, så vil vi her komme med fire gode grunde til, at du skal skifte den ud med den elektroniske udgave.

Den første grund til at du skal skifte over til den elektroniske rygepind er, at dit helbred vil blive noget så forbedret. Hvis du først får skiftet tobakken ud med dampen, så får du ikke tjæren ned i dine lunger, og dermed får du eksempelvis meget nemmere ved at trække vejret, løbe en tur og holde dig aktiv. Derudover forlænger du også dine leveår, så du får lidt ekstra tid i den sidste ende, og ikke er nødt til at forlade dem du holder kært alt for tidligt, hvilket eksempelvis kunne ske som følge af lungecancer efter mange års tobaksrygning.  Den anden grund til at du skal skifte til en e-cig er, at det er en helt anden form for rygestop, som du kommer til at opleve. Mange mennesker har prøvet et normalt rygestop, og du er sikkert ikke nogen undtagelse - har jeg ret? Og de, som har prøvet et rygestop og har holdt det i en længere periode, opdager også, at de kommer til at spise alt for meget, og dermed tage på i vægt. Det kan demotivere dem, og eventuelt få dem til at ryge igen. Med en e-cig plejer du stadig din rygetrang, men på en sundere måde, og du behøver ikke ty til overdreven indtagelse af mad.  

Den tredje grund, som måske kan overbevise dig til at skifte fra cigaretten til en e-cig, omhandler det økonomiske aspekt ved sådan et skifte. Hvis jeg nu fortæller dig, at man som normal ryger bruger for over 1.000 kroner om måneden, eller mere end 12.000 kroner om året, så bliver du nok ikke så overrasket. Men hvis du har muligheden for at skære det ned til 1-2-300 kroner om måneden, eller under 2.000 kroner om året, hjælper det så på overraskelsesmomentet? Det kan altså berige dig på andre områder end på det sundhedsmæssige område.  

Den sidste grund til at skifte til en e-cig omhandler dine sanser. Med et skifte til den elektroniske cigaret får du den fantastiske gave endelig at kunne bruge dine sanser til fulde igen. Ikke nok med at din krop får det bedre, dine lunger kan ånde igen og at din bankkonto ikke blinker med røde tal, så får du simpelthen også den gave at kunne dufte og smage ting igen. Din smagssans vil blomstre op som aldrig før, og du vil kunne mærke en radikal ændring af din måde at smage mad på. Samtidig vil du kunne begynde at lugte, og samtidig også dufte ting, som du måske ikke lagde lige så meget mærke til før.  

Der sælges ikke til personer under 18 år.