E-CIGARET BUTIK I KØBENHAVN


Bor du i København, så kender du sandsynligvis til adskillige e-cigaret forhandlere rundt omkring i byen. Ved køb i en fysisk butik garanteres du din vare samme dag, men hvad nu hvis du ikke når forbi butikken i åbningstiden?

Når du køber e-cigaretter og e-væsker online har du mulighed for at spare en masse penge – og ud over de lavere priser, så er udvalget også betydeligt større. Ved online handel hos
ecigaretland.dk tilbyder vi dag til dag levering, og sender din pakke afsted ved bestilling inden kl. 15:30. Bestiller du derfor inden for tidsrammen, så modtager du din pakke allerede næste dag. Fragten er lav, og der er gratis levering ved køb for over 399 kr!

 

STORT UDVALG AF E-CIGARETTER OG E-VÆSKER
I vores butik på Ringstedvej 73, 4000 Roskilde garanterer vi god service og en hyggelig atmosfære så snart du træder ind i 

butikken, samtidig med et stort udvalg af forskellige e-cigaretter
samt e-væsker! Vi befinder os 1 min fra motorvej E45 til København, og har smagsbar samt smagstestere, så du kan gå herfra med den helt rette smag til din e-cigaret – enten den du bruger til hverdag, eller måske endda en helt ny smag!
  

Er du dog bosat i København, og har du ikke mulighed eller tid for at komme forbi vores butik i åbningstiderne, kan du derfor handle din vare let og hurtigt online hos os.

Du kan handle massevis af forskellige lækre smage til din e-cigaret, både fra de populære mærker, men også vores selvblandede: filur-is, labre larver, lakrids, mentol, mint, ribena – og mange flere! Vi tilbyder yderligere flere forskellige varianter af e-cigaretter såsom:

 

Ego AIO

Pico 25

Eleaf Nowos

Smok Species

 

Du kan se mere inde på vores hjemmeside ecigaretland.dk, hvor du kan læse om de forskellige produkter samt også har mulighed for at udforske vores kæmpe udvalg.

Du skal være over 18 år for at handle på Ecigaret Land.