Guide til Sub Ohm dampning

Du er lige begyndt at dampe, men er kommet til den erkendelse, at en normal e-cigaret ikke helt opfylder dine behov. Du har set folk på gaden med e-cigaretter, der sammenlignet med din, producerer en større mængde af damp. Du spekulerer sikkert over hvordan og hvorfor disse mennesker kan få deres e-cigaretter til at producere så meget damp? Og hvilke enheder de benytter?

 

Velkommen til verden af Sub Ohm dampning

Denne artikel vil besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde ud af, om Sub Ohm dampning er noget for dig.

 

Hvorfor Sub Ohm dampe?

     Mere damp – Nok kraft til at producere større skyer

     Mere smag - intensiverede, fyldigere e-væske smag

 

BEMÆRK: Når du træffer beslutningen om at Sub Ohm dampe, desto sværere vil det være at vende tilbage til din normale E cigaret.

 

Det handler ikke kun om at bruge en coil med en modstand, der måler mindre end 1 ohm, - dit valg af e væske er lige så vigtigt!

Du skal tænke på VG/PG- forholdet. Hvis du skulle spørge nogen, som allerede Sub Ohm damper, så ville de sandsynligvis fortælle dig, at du skal bruge et højere VG- end PG- forhold i din e-væske. Dette skyldes, at VG (Vegetabilsk Glycerin) kontrollerer, hvor meget damp der produceres. Med e-væsker, der indeholder et højere forhold af VG, vil dampen føles glattere at indånde, hvorimod PG (Propelene Glycol) styrer niveauet af halskrads og hvor ren en smag du får i din e-væske.

 

Er Sub Ohm dampning det rette for dig?

Ligesom med menthol e væske, så er Sub Ohm dampning ikke for alle. Selvom vi ser de mere erfarne dampere bruge denne metode, kan nogle mennesker ikke lide mængden af damp, som sub-ohm MODs producerer. Dette betyder dog ikke, at du bør se bort fra Sub Ohm dampning. Mange Sub-Ohm tanke og MODs er indstillelige, så du har muligheden for at indstille det som du vil have det.

 

Hvordan Sub Ohm damper jeg? Anbefalede Starter subohm Kits

Hvis du har besluttet dig for at Sub Ohm dampe, så er der et stort udvalg som du kan vælge fra. Nogle MODs har indbygget batteri, nogle har mulighed for at indeholde 1,2,3, eller 4 batterier, så du er sikker på en opladning holder hele dagen. Nogle MOD’s kommer med én fast indstilling for dampmængde, hvor andre kommer med muligheden for at indstille dampmængden. Er du i tvivl, er du altid velkommen i vores butik i Roskilde, så du har mulighed for selv at prøve lidt forskelligt udstyr.

Nedenunder kan du se et lille udvalg af Sub-ohm MODs.

  

    

Du skal være over 18 år for at handle på Ecigaret Land.

Er du ikke 18 år skal du trykke her