Salgssupport Tlf: 4280 9272

Velkommen til E-cigaret Land

Modtag RSS

E-juice / E-væsker


Hvad er E juice ?
Ejuice er den væske, der holder din elektroniske cigaret igang. Det er den der giver dig nikotinen og smagen i din elektroniske cigaret. Det er dampen, som du udånder, og som efterligner den traditionelle tobaksrøg. Så med andre ord, uden ejuice, virker din e-cigaret ikke.

Er der nikotin i jeres E juice ?
Ja, vi har både e juice med og uden nikotin, og de kommer i 10ml flasker med lille nåletud, og er færdigblandet og klar til brug.

Hvilke forskellige styrker E-væske findes der?
Vi tilbyder 6 forskellige styker alt efter hvilket mærke du vælger

0mg
3mg
6mg
9mg
12mg
18mg

Afhængigt af hvor mange cigaretter du ryger dagligt, vil du ca. bruge en 10ml e-væske på en lille uge hvis du ryger ca. 15-20 om dagen. Så der er mange penge at spare ved at skifte cigaretten ud med en ecigaret.

from 145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

from 145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Hvad er der i E-væske ?

For at lave en perfekt smagsoplevelse, blandes aromaer sammen med PG (propylen glykol), VG (Vegetabilsk glycerin), samt evt. nikotin og vand. Der kan være forskellige mængder PG & VG for at lave en e-væske. Nogle blandes for eksempel med 70% PG, hvor andre blandes med 50%. Forskellen på det er smagsoplevelsen, samt kradset i halsen og mængden af damp man får.

Hvad er PG eller propylenglycol ?

Propylen glykol anvendes som aroma i fødevareprodukter, som en ingredienser i frugtfarve og også som tilsætningsstoffer i forskellige lægemidler. En kombination af PG / VG giver en mere blød og fyldig damp, en for eksempel en 100% PG blanding. Propylenglycol er ikke giftigt . Hvad er VG eller vegetabilsk glycerin ? Vegetabilsk Glycerin er en sød, tyk, vegetabilsk baseret væske . 100% VG base er meget tyk og svært at ryge i sig selv. Der anbefales en kombination af en PG / VG blanding, som alle vores ejuicer da også har. Vegatable Glycerin er ikke giftigt .

Hvad er jeres blandingsforhold ?

De fleste e-væsker er lavet af en blanding af 50% PG, og 50% Vg. Den kombination giver en perfekt rygeoplevelse, og producerer masser af damp, samt et behageligt krads i halsen der minder om den man får fra normale cigaretter. Mængden af aroma svinger fra smag til smag, og kan være alt fra 2% til 25%. For eksempel skal der typisk mindre tobakssmag aroma i, end der skal i for eksempel frugtsmage som jordbær, banan, energi drik osv. Men du kan være sikker på der ikke er sparet på aromaen. Du kan se alle vores danske e-juice her