Salgssupport Tlf: 4280 9272

Velkommen til E-cigaret Land

Modtag RSS

E-cigaretter

 
Her kan du se hele udvalget af alle vores E-cigaretter. Det gælder både dem for nybegyndere, men også de mere avancerede hvor du har mulighed for at indstille Volt, Watt, udskifte brændere osv.
Fælles for de fleste af dem er at de bare skal påfyldes E juice, og så er de klar til brug. 
 

41 Produkt(er)

41 Produkt(er)

Lidt gode grunde til at droppe smøgerne:

#1 - E-cigaretter stinker ikke

Stanken fra cigaretrøg kommer ind , og klamrer sig til næsten alt det kommer i kontakt med - hår , tøj, din bil - osv. Ikke alene lugter det, det misfarver også møbler, dine tænder, din bil, osv.

En af grundene til at cigaret røg lugter så slemt er fordi du brænder tjære og kemikalier i tillæg til selve tobakken .

E-cigaretter har ikke har denne stank fordi i stedet for rigtig røg, laver den damp der fordamper næsten øjeblikkeligt. Der er kun en svag duft at for eksempel jordbær, hvis det er det du ryger, og den duft er der kun i få sekunder, så er den væk igen.

Så uanset hvad, er e-cigarettens duft langt at foretrække.


#2 - E cigaret rygning er langt billigere end traditionelle cigaretter.

Hvis du er en ryger og læser dette, kan du helt sikkert relatere dig til dette punkt - cigaretter er dyre, rigtig dyre.

I 80'erne kunne man købe en pakke cigaretter for ca. 10 kr. I 90'erne , var prisen steget til det dobbelte. I dag koster en pakke cigaretter omkring 40 kr. som du nok allerede ved.

Så alt i alt koster det minimum kr. 1200 hver måned hvis du ryger ca. en pakke om dagen. Ved siden af kommer der omkostninger til ligthere, askebægre, ekstra rengøring osv.

E cigaretter derimod koster ikke en brøkdel af dette. Alt efter hvilken model du vælger, vil du komme godt i gang med et startsæt for ca. kr. 250.
Derudover skal du have e-juice som typisk vil koste omkring kr. 20-40 om ugen alt efter hvor meget du damper, og dertil en clearomizer i ny og næ. En clearomizer holder typisk 2-4 uger, og koster omkring kr. 25. Typisk kan du spare helt op til 80%, så der er mange penge at spare, ved siden af alle de andre fordele.

I øjeblikket er e-cigaretter er ikke underlagt nogen form for afgifter som normale cigaretter er. Også som teknologien udvikler sig og bliver mere normal, vil priserne typisk fortsætte med at falde (ligesom mobiltelefoner, DVD-afspillere osv. ). Så der er mange penge at spare ved at skifter til E cigaretter.


#3 - E-cigaretter er ikke lige så farlige.

Først og fremmest er der selvfølgelig glød i en rigtig cigaret, hvilket indebærer brandfare hvis du for eksempel falder i søvn.
I en E cigaret er der ingen gløder, så ingen fare for at brænde huller i tøj, gulvtæpper, osv.


#4 - Sundhed

Som du nok allerede ved indeholder normale cigaretter en bunke kemikalier, tjære m.m. som er farlige for dit helbred, og kan give kræft, rygerlunger, og mange andre sygdomme. Ingen af disse stoffer findes i E juicen som fyldes i en E cigaret. E-juicen indeholder kun propylen glykol, glycerin, og smagsstoffer som også bruges i mange fødevarer, cremer, og mange andre ting. Har du købt e-væske med nikotin, er der selvfølgelig også det i. Typisk kan du allerede 10-14 dage efter du er gået over til Ecigaretter vinke farvel til morgen hostenen, piveriet i lungerne, smag og lugte meget bedre.
 
 
#5 - Det er nemt
 
Det er ikke besværligt at bruge eller opfylde en e-cigaret. Typisk består de af 3 dele: Et mundstykke, en clearomizer, og et batteri:



En clearomizer er en sliddel der skal udskiftes med jævne mellemrum. Typisk holder de 3-4 uger for en gennemsnitsryger.
Et batteri kan holde flere måneder hvis man passer på det.

Der er mange andre gode grunde, så det er bare at komme igang.